Utförsäljning inför prisjusteringar

Det är ibland med tungt hjärta vi på Eloso tvingas skriva nyhetsuppdateringar om våran verksamhet.

Trots att vi, som är verksamma inom denna underbara hobby, har det gemensamt att vi ibland vill fly den grå vardagen så kommer ibland verkligheten ikapp.

Inom Eloso har vi hamnat vid ett vägskäl. För att kunna fortsätta verksamheten, hålla lamporna tända och fortsätta skapa de spel och världar vi så gärna delar med er – våra spelare och kunder – kommer vi tvingas höja våra priser.

De flesta av våra branschkollegor har tagit detta steg redan. Vi har försökt hålla ut i hopp om att vinden skulle vända, men är en för liten aktör för att kunna påverka den globala prisutvecklingen och måste tyvärr se oss besegrade.

Onsdagen den 1 mars genomför vi prisjusteringar som omfattar hela vårt sortiment, där det är aktuellt med en höjning på runt 10% för hela utbudet. För att mildra smällen för våra kära kunder kommer vi, fram till höjningen, köra en rejäl lagerrensning på stora delar av vårt sortiment!

Från idag, den 8 februari, hela vägen fram till den första mars är betydande delar av vårt utbud nedsatta med 10-25%. Vi vill ge både nya och gamla kunder till Eloso en så ärlig chans som möjligt att få ta del av vårt utbud av fantastiska spel innan priserna stiger.

Även för återförsäljare har vi tagit fram specialerbjudanden som gäller under reaperioden, oavsett om det gäller nya eller gamla bekantskaper. Kontakta vår butiksansvarige på adrian [a] eloso.se för uppdaterade prislistor.

Ni finner våra varor här.