Ny webbsida för Eloso.se

Så är den äntligen här, den första lite större uppdateringen av Elosos hemsida. Det har varit en spännande resa och mycket lärorik. Vi har samlat våra spel och vi kommer löpande uppdatera med nyheter.

Den nyfiken kan undra varför det tagit tid. Vi hade en plan att uppdatera sidan i mars, i god tid innan vi skulle släppt Call of Cthulhu i april. Bitvis låg den nere, då den egentligen skulle uppdaterats precis i början av mars. Men så kom Corona och flera av oss hamnade i olika nationella arbeten som åt upp all tänkbar tid.

Efter en tid fick vi upp en äldre version av sidan som hade fel och brister men som i vart fall kunde hantera information. Sedan dess har det varit tomt, men nu är planen att kunna publicera mer regelbundet och också gå vidare. Någon gång får den långa historien om webbsidan presenteras i en video, men just nu är vi bara glada att den är här.

Räkna med att mindre justeringar kommer efterhand och att vi kommer peta lite här och där. Arbetet med en ny webb är en del i att försöka få en starkare grafisk profil inför resten av 2020 och 2021. Vi kommer också se över varumärken, grafisk profil i stort och allt från typografi till färgsättning kommer få en rejäl genomkörare.

Välkomna till Eloso.se!