Ny organisation i Eloso

Eloso kommer från och med månadsskiftet att delas i två bolag. Daniel, som tillsammans med Björn varit den som drivit Eloso under dess första år, kommer jobba vidare i eget namn och eget förlag (Daniel Lehto AB). 

Det ligger ingen konflikt bakom det hela utan vi är fortsatt väldigt goda vänner. Bakgrunden är att Daniel nu kommer få en del större uppdrag med mycket insyn i andra stora svenska förlag, och då tycker alla inblandade att det blir svårt att samtidigt vara ägare i ett av dem av jävsskäl. Skiftet gör det möjligt för Daniel att vara mer självständig och Eloso får lite mer av en nischad profil. Vi har pratat igenom det här mycket och försökt göra det bästa för varandra. Vi fortsätter skriva och göra uppdrag ihop framåt. 

Daniel kommer ta med sig Sagospelet Äventyr och de spel, böcker, pyssel och kommande nya produkter (Rymd och Skräck) som finns förberedda. Han kommer också sälja Handbok för Superhjältar, och tar över Universums Öde. Det som tidigare var Elosos barn/ungdom-område för rollspel kommer alltså Daniel äga framöver.

Kvar hos Eloso Förlag blir vuxenrollspelen: Call of Cthulhu, Chock, Kutulu, samt Anders Blixts Expert Nova plus kort- och brädspel. Övriga produkter kommer vi titta på under sommaren tillsammans med respektive upphovsperson. Hjärnor är redan klart och kommer framöver skötas direkt av Kristian och Mattias.

Vi hoppas ni ska fortsätta stötta både Daniel Lehto AB och Eloso Förlag framöver och vill fortsätta se engagerade, hjärtliga fans som älskar spel lika mycket som vi.