Skymningens Fasor till Chock på Kickstarter

I vintermörkret rullar nu vår senaste kickstarter: Skymningens fasor.

Skymningens fasor är en monsterbok till vårt skräckrollspel Chock: åter från graven. Utöver att få en stor uppsjö väsen (både klassiker och helt unika) att utsätta dina spelare för så får du även spelledartips på hur man på bästa dramaturgiska vis använder monster i sina berättelser.

Tillsammans med Skymningens fasor kommer vi även lägga till två extra moduler: Folktrons fasor och Basker Blå.

Folktrons fasor är en systermodul till Skymningens fasor där vi fokuserar på den skandinaviska skräcken och presenterar väsen såsom troll, de små under jorden och gloso.

Basker Blå är en kampanjmodul skriven av Anders Blixt. Det är andra halvan av 1980-talet och inbördeskrig har slitit sönder det fiktiva västafrikanska landet Atlântida. FN:s säkerhetsråd har organiserat en FN-styrka som ska övervaka en osäker vapenvila, bland annat med en svensk-finsk infanteribataljon. Medvetna soldater och biståndsarbetare upptäcker då att många väsen kalasar likt hyenor på inbördeskrigets död och elände.

Fortfarande tid kvar att backa

Kickstartern har redan gått i mål och börjat med att låsa upp stretch goals. I skrivande stund är det en vecka kvar för att backa, vilket du kan göra genom att följa denna länk: https://www.kickstarter.com/projects/eloso/chock-skymningens-fasor