Nya släpp till Call of Cthulhu Sverige

Nu har två nya samlingar till Call of Cthulhu Sverige landat i vår webbutik:

Ingemar Fredmans epistlar:

I detta samarbete med Anders Fager, känd för Svenska kulter, blir vi bjudna på sju nya noveller skrivna för vårt rollspel. Möt nyfikna landsfiskaler, exotiska scenkonstnärer och forskare som verkligen vågar tänka utanför lådan, och låt novellerna agera språngbräda och inspiration till dina egna rollspelsidéer.

Utöver detta har vi fått låna Fagers karaktärer för två kompletta äventyr:

Bertholtz kanaljer tar utredarna tjänst hos Stockholms främste svartkonstnär för att bekämpa en uråldrig ondska, men måste allt eftersom ställa sig frågan ifall de verkligen befinner sig på rätt sida i konflikten.

Wittnesbörd ser det ut som att utredarna kommer få en avslappnande resa längs Göta kanal. Vad de inte vet är att fartyget skall bli skådeplats för ett konstnärligt experiment som kan tvinga in passagerarna i en ny värld.

Köp Ingemar Fredmans epistlar genom att trycka här

Aldrig mera frid:

Det här är en samling 11 mini-äventyr, formgivna som tidningspamfletter för att ge känslan av den föränderliga värld som 1920-talet bjöd på. En värld som blir allt vidare och allt svårare att förstå för gemene man.

I äventyren — skrivna av Alexander Fahlander, Björn Flintberg, Jonas Larsson Olanders och Samuel Lowejko — får utredarna både lösa mysterier över hela Sverige samt lämna rikets gränser.

Varför finns det en pyramid i Småland? Vad för ritual planerar studenter i Lund att genomföra? Och vad är det för farligt gods som smugglas in på Sveriges nyaste ubåt?

Köp Aldrig mera frid genom att trycka här.

Förboka Mardrömmar från Amerika

I samarbete med Urverk speldesign släpper vi även Mardrömmar från Amerika, den nya äventyrssamlingen till Kutulu, i slutet av november — men du kan förboka ditt exemplar redan idag.

De som förbokar kommer inte bara få boken tidigt — de kommer även få sitt exemplar signerade av äventyrsförfattaren Gabrielle de Bourg.

Förbeställ Mardrömmar från Amerika genom att trycka här.