Eloso konsult

[vc_row][vc_column][mk_padding_divider][vc_column_text]Eloso Förlag ägs till 100% av moderbolaget Eloso AB, ett konsultföretag som arbetar specialiserat mot offentlig sektor (stat, kommun, landsting och offentligägda bolag och stiftelser) med styrelsefrågor, strategisk ledningsrådgivning, upphandlingar och utredningar. Eloso kommer ofta in för att analysera specifika problem eller projekt, och ge förslag på bästa väg framåt. Ibland innefattar detta även att finnas kvar i en rådgivande och stöttande roll för mellanchefer i nya roller.

Vi genomför även förstudier och utredningar rörande områdena IT i offentlig verksamhet och inom utbildningsfrågor såväl privat som i offentlig regi. Inom upphandlingsområdet är Eloso välkänt och har specialiserat sig på tjänsteupphandlingar för offentlig sektor, men tar endast uppdrag åt beställarsidan, dvs de offentliga aktörerna.

Bland kunderna återfinns bland andra Vinnova, Göteborgsregionens kommunalförbund, TietoEnator och Internetstiftelsen i Sverige.

Eloso AB kontaktas på samma växel som förlaget: 0380-20200 men mail bör ställas direkt till bjorn [snabel-a] eloso [punkt] se. Eloso AB har organisationsnummer 556842-4682.[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row]