Moduler

Chock: Åter från graven – startboxen

Det klassiska skräckrollspelet i ny version! Chock låter dig spela allt från dödsdömda tonåringar till luttrade monsterjägare, och med startboxen får du allt du behöver för att börja spela:

– Chockmästarens bok

– Spelarens bok

– Introduktionsäventyret Skräcken på Wiiks herrgård

– Tärningar

– Rollformulär

– Berättelsebaserade regler

Chock: Åter från graven – lyxutgåvan

 I denna lyxytgåva i horisontellt halvt klotband har vi samlat de två regelböckerna till Chock: Spelarens bok och Chockmästarens bok.

Beredskapstid: Någonstans i Sverige

Välkommen till Chock på 40-talet: Beredskapstid.

Under mellankrigstiden är kaffet ransonerat, men den svenska beredskapen god. I samlingen Någonstans i Sverige presenterar Anders Fager fyra äventyr med varulvar, midsommarfiranden och spioner.

Märk hur vår skugga

Välkommen till Chock på 80-talet: Sprickor i muren.

Det är yuppiens tid vid Stureplan och det är fest varje kväll. Men i äventyret Märk hur vår skugga – skrivet av Anders Blixt – agerar något onaturligt i kulisserna och snart är rollpersonerna inblandade i en härva med skuld, hopp och förtvivlan som de får svårt att ta sig ur.

Sju sorters skräck

Sju sorters skräck är en exklusiv äventyrssamling som såldes via den första kickstartern och numera enbart är tillgänglig vid mässor och mystiska högtider. De sju äventyren som ingår är:

Nästa Odenplan, skrivet av Gabrielle de Bourg, är ett tunnelbaneäventyr under Stockholm i jakt på en försvunnen poddare.

Dödtårar, skrivet av Jonas Larsson Olanders, där rollpersonerna blir kontaktade av en gammal vän som listat ut att de jagar monster och ber dem undersöka en vandalisering hemma i hans hyreshus.

Bredäng brinner, skrivet av Tomas Arfert, utspelar sig i den stockholmska förorten där vardagsrealism och grå betong blandas med okända monster och onaturliga eldar.

Malmfältens tårar, skrivet av Daniel Lehto, tar oss till Malmfälten i norra Sverige. Ungdomar har försvunnit, och sakta nystas det upp mörka hemligheter i den kyliga idyllen.

Halmstadssommar, skrivet av Björn Flintberg och Jonas Larsson Olanders, utspelar sig under Sprickor i muren och blandar glättig sommarpop med kustens fasor.

Uppdrag Krylby, skrivet av Björn Flintberg och Jonas Larsson Olanders, utspelar sig under Beredskapstid och ger rollpersonerna i uppdrag att stoppa en tysk godstransport genom Sverige.

Midvinter i Minnesota, skrivet av Pelle Nilsson, är ett äventyr i 1800-talets utvandringsmiljö, där rollpersoner får besöka svenskbygden i civilisationens utkanter.