Sagospelet Äventyr

Sagospelet Äventyr är ett spännande sagospel från 5-99 år, med saga och rollspel i ett. En upplevelse i sagovärlden Masona möter dig och där är allt möjligt. Sagospelet Äventyr stimulerar fantasin och tränar spelarna att samarbeta och lösa problem. Under sommaren 2017 kunde förlaget via en crowdfunding på Kickstarter samla in ett stort belopp för att låta den tredje utgåvan, jubileumsutgåvan vid spelets femårsjubileum, bli verklighet och inte mindre än sex titlar publiceras i december till butikerna.

Du kan läsa mer om spelet på dess egen hemsida: http://sagospeletaventyr.se

Sagospelet Äventyr – Startbox

Sagospelets grundbox innehåller förutom en regelbok på 128 sidor även ett kom-igång-häfte med en introduktionssaga, tre tärningar och spelfigurer för att snabbt komma igång. I regelboken finns tips för föräldrar hur man kommer igång enkelt och leder sagorna. Tips på olika aktiviteter att kombinera med själva rollspelandet ingår också, både i form av fysisk lek och med aktiviteter inomhus genom exempelvis recept.

Sagospelet utspelar sig i sagovärlden Masona, en magisk och fantastisk värld som är riktad mot yngre barn i den västra delen av världen och mot lite äldre i den östra.

Sagospelet Äventyr är saga, rollspel, lek och pyssel på en gång. Tillsammans med barnen skapar ni själva en berättelse i den magiska världen Masona där barnen är hjältar och upplever fantastiska äventyr.

Världsbok I och II – Västanhavet och Nordhelm

Västanhavet och Nordhelm är de två första världsböckerna till Sagospelet Äventyrs fantastiska värld Masona. Västanhavet i väster riktar sig till yngre äventyrare medan Nordhelm i öster riktar sig till de lite äldre äventyrarna. Båda böckerna är fullspäckade med spännande, vackra och magiska omgivningar, öar, skogar, hav, städer och dess många olika invånare.

Världsbok III – Monster i Masona – NYHET Maj 2018

Gillar du monster? Då är Sagospelet Äventyrs tredje världsbok Monster i Masona perfekt för dig! Denna världsbok är fullmatad med spännande, farliga, snälla, magiska, roliga och lite  lagom skrämmande monster. Till alla monster finns sagoförslag vilket innebär att med denna bok får du en hel uppsjö nya fantastiska idéer till äventyr ni kan spela tillsammans. Monstren är uppdelade i de två olika världsdelarna där du kan hitta de i väst och i öst. Välkommen att frossa i nya monster att dela äventyren med.

Sagopyssel:  1 & 2

Sagopyssel är roliga och kluriga pysselböcker på 32 sidor vardera, fyllda med klurigheter och gåtor, med rebusar och labyrinter, med bilder att färglägga och siffror att räkna. Skapad för att kunna användas 3-6 år men några av pysslen kan fungera upp i lite äldre åldrar också. Alla pyssel är kopplade till sagovärlden Masona, som är grunden i sagospelet Äventyr.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0

Sök här, tryck på ENTER för att söka!