Sagospelet Äventyr är ett spännande sagospel från 5-12 år, med saga och rollspel i ett. En upplevelse i sagovärlden Masona möter dig och där är allt möjligt. Sagospelet Äventyr stimulerar fantasin och tränar spelarna att samarbeta. Under sommaren 2017 kunde förlaget via en crowdfunding på Kickstarter samla in ett stort belopp för att låta den tredje utgåvan, jubileumsutgåvan vid spelets femårsjubileum, bli verklighet och inte mindre än sex titlar publiceras i december till butikerna.

Du kan läsa mer om spelet på dess egen hemsida: http://sagospeletaventyr.se

Sagospelet Äventyr – Startbox

Sagospelets grundbox innehåller förutom en regelbok på 128 sidor även ett kom-igång-häfte med en introduktionssaga, tre tärningar och spelfigurer för att snabbt komma igång. I regelboken finns tips för föräldrar hur man kommer igång enkelt och leder sagorna. Tips på olika aktiviteter att kombinera med själva rollspelandet ingår också, både i form av fysisk lek och med aktiviteter inomhus genom exempelvis recept.

Sagospelet utspelar sig i sagovärlden Masona, en magisk och fantastisk värld som är riktad mot yngre barn i den västra delen av världen och mot lite äldre i den östra.

 

Världsbok I och II – Västanhavet och Nordhelm

 

 

 

 

(text)

 

 

Sagopyssel 1 och 2

Sagopyssel är roliga och kluriga pysselböcker på 32 sidor vardera, fyllda med klurigheter och gåtor, med rebusar och labyrinter, med bilder att färglägga och siffror att räkna. Skapad för att kunna användas 3-6 år men några av pysslen kan fungera upp i lite äldre åldrar också. Alla pyssel är kopplade till sagovärlden Masona, som är grunden i sagospelet Äventyr.

Kartpaketet

(bild)

(text)