fbpx

Spelskaparen Mattias Dristig har under 2018 haft ett framgångsrikt år med egenutgivna kortspelet NätTrollz!, ett lättsamt kortspel med glimten i ögat om debatter på internet. Det minst sagt aktuella temat har skapat ett stort intresse och då Eloso Förlag och Mattias Dristig sedan tidigare samarbetar har nu förlaget köpt upp rättigheterna till att ge ut NätTrollz! både i Sverige och internationellt.

”Spelet är lättsamt och aktuellt med mycket skratt och enkelt att ta till sig. Det passar bra in i Elosos utbud och är en bra start för oss på kortspelssidan. Jag ser internationell potential i spelet,” säger Björn Flintberg, förlagschef på Eloso Förlag.foto på kortet länkspam från Nättrollz

NätTrollz! är ett snabbspelat humoristiskt spel om hårda debatter på nätet, där du vinner genom att spela ut bilder på söta kattungar som givetvis är oemotståndliga. Målet är att ta så många stick som möjligt med så mycket poäng som möjligt, vilka skapas av goda(?) argument och fula knep. Dristig har arbetat fram NätTrollz! bland annat efter egna erfarenheter i debatter på nätet och är imponerad över hur väl det tagits emot.

”Jag vet att jag gör bra och genomarbetade spel men jag har ändå blivit positivt överraskad av den enormt fina respons som NätTrollz! har fått under året. Med Eloso får jag både ett bredare distributionsnät och ett otroligt engagerat och professionellt team vilket känns bra för att få ut spelet internationellt,” säger Mattias Dristig.

De återstående sista spelen från första utgåvan kommer fortsätta säljas via Dristig och hans existerande distributionsnät och den som vill ha en förstautgåva får skynda sig. Från och med tidigt nästa år räknar förlaget med att NätTrollz! andra tryckning kommer att finnas på marknaden.

Pressrelease:
https://eloso.se/wp-content/uploads/2018/10/Eloso-pressrelase-NätTrollz-1.pdf