Eloso förlags första praktikant: Ida Nordmark

 i Nyheter

Jag heter Ida Nordmark och är Eloso förlags första praktikant! Jag studerar för tillfället litteraturvetenskap och kreativt skrivande på Umeå universitet – det här är mitt sista projekt innan jag får min kandidatexamen.

Jag är vad man skulle kalla en nörd, därav, gissar jag, anledningen till att jag hamnade just här. Bland mina diverse nörd-specifika intressen finns att skriva (och läsa) spekulativ fiktion, superhjältar i olika skepnader, och TV-spel som går ut på att inte ätas av monster. Jag har nyligen hamnat i rollspelsfällan också; just nu är det Eon som gäller.

Jag hoppas på en yrkesframtid inom just utgivningsbranschen. Praktiken är ett steg på vägen i min stora plan om … att jobba inom utgivningsbranschen. Det var egentligen en ren slump att det blev just Eloso, men vem är jag att ifrågasätta slumpar? Jag känner Daniel från universitetet, och jag skrev till honom på Messenger för att fråga hur han kom in i branschen, ”för just nu letar jag nämligen efter en praktikplats på ett förlag …” Resten, som man brukar säga, är historia.

Eloso förlag hälsar Ida varmt välkommen till förlaget! Ida kommer att synas en del på sociala medier, och har redan fått sätta tänderna i sitt första jobb: Trolldom i Masona.

Rekommenderade artiklar
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0

Sök här, tryck på ENTER för att söka!